Om oss

Låsesmedmester Atle Solheim er som tittelen sier en Mesterbedrift i låsesmedfaget. 

 

Kontakt oss her;

Mobil direkte til Atle: 90028622

 

Her er bedriften

Solheim utfører sine tjenester med utgangspunkt i Færder kommune i Vestfold og på Skøyen i Oslo kommune. Fra disse stedene dekkes store deler av Sør-Norge, der hovedvekten er på åpning og service av safer og hvelv.

 

Bakgrunn

Solheim begynte som låsesmed i 1980 hos R.Nygaard as i Bernt Ankers gate 4 i Oslo. Han var så heldig å få opplæring i faget av de gamle mesterne som Myhrer og Nygaard. i 1986 startet han Safetec AS i Trondheimsveien 7 i Oslo. Han ledet denne låsesmedforretningen til 1999 da han ble ansatt som direktør for Copiax AS i Norge. Han hadde allerede da et samarbeid med Jøli safe, noe som fortsatt er en samarbeidspartner den dag i dag. Solheim produserer blant annet fortsatt nøklene for Jøli Safe. 

I 1987 Begynte Solheim med tekniske undersøkelser av Innbrud, Brann og Billåser. Han har vært foredragsholder på Politihøgskolen i emnet Åstedsgransking, kriminalteknikk. Arbeidet som sakkyndig i Norsk og Svensk rett i en priode på 10 år. Noen av de sakene han har arbeidet med er Orderudsaken, Sprengingen av Bandidos hovedkvarter i Drammen for å nevne noen. Over 2500 rapporter ble levert til oppdragsgivere som Politi, forsikringsselskap og rettsvesenet.

 

Kompetanse

Solheim er personlig medlem av Foreningen Norske Låsesmeder. Han har sittet i styret og var leder av Låsesmedforeningen i 2 perioder. Etter over 40 år i bransjen er det mye opparbeidet kompetanse som Solheim gladelig deler med sine kunder og kollegaer.